Specialist in het bestrijden van schimmels door condensatie

Schimmel in huis verwijderen: uw specialist Aquality Protect

Wanneer u last heeft van schimmels in uw woning, dan is dit letterlijk een teken aan de wand. Uw woning heeft te kampen met té hoge luchtvochtigheid. U kunt inderdaad keer op keer de muren afwassen. Maar waarom schimmel verwijderen, terwijl u de oorzaak kunt aanpakken?

Schimmel in huis kan men bestrijden met behulp van de alom bekende vochtvreters, maar de oordeelkundige ventilatie van de woning biedt veel meer garantie op succes. Regelmatige en gerichte ventilatie maakt dat de vochtige lucht naar buiten afgevoerd wordt en dat drogere, verse lucht de woning binnen kan. Dit met een minimum aan warmteverlies. Ons bedrijf heeft speciaal hiervoor performante en gecontroleerde mechanische ventilatiesystemen in het gamma. Wij zijn fabrikant-onafhankelijk.

Schimmel verwijderen hoeft niet langer: u kunt opnieuw zorgeloos gezonde lucht inademen. Ook u heeft recht op een gezonde leefomgeving!

Het Nieuws: UZ Gent aan het woord

Vocht en schimmel: schimmelvorming door condensatie

Dagdagelijkse huishoudelijke activiteiten zoals koken, wassen, strijken...zorgen steevast voor een verhoogde luchtvochtigheid in huis. Eens het dauwpunt bereikt, slaat deze vochtigheid neer op koude wanden. Dit leidt tot condensatie (fenomeen van de aangedampte spiegel). Samen met andere vochtbronnen zoals regendoorslag of opstijgend vocht zorgt dit voor schimmelvorming in huis. Diverse schadelijke schimmels kunnen zich vrij ontwikkelen. Ze vormen een bedreiging voor onze gezondheid alsook voor de levensduur van de woning.

schimmel in huis bestrijden vermijdt schimmel verwijderen

Erkende garanties

Als specialist in de vochtbestrijding legt Aquality Protect sinds 2006 ononderbroken het Construction Quality-certificaat voor. Dit is een kwaliteitsgarantie die jaar na jaar bij het WTCB herverdiend moet worden. Meer info op www.wtcb.be of www.constructionquality.be

Wenst u uw schimmel muren vochtvrij te maken alsook te bevrijden van schimmels of zwammen? Een eenvoudig seintje volstaat om de condensatie snel te bestrijden.

schimmel verwijderen centraal systeem voor ganse huis